Verkoop en verhuur van

mobiele koelwagens

Heeft u een betrouwbare en flexibele koeloplossing nodig voor uw evenement? Wij bieden hoogwaardige koelwagens te huur aan, perfect afgestemd op uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke oplossingen voor evenementen, seizoensgebonden piekmomenten of langdurig transport, wij leveren de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft.

Frigowagen huren

voor elk evenement

Flexibel huren van koelwagens

Koel- en vrieswagens vormen een onmisbaar onderdeel van diverse evenementen, variërend van bruiloften tot festivals en zakelijke bijeenkomsten. 

Met een indrukwekkende capaciteit tot 3500 kg bieden onze koeltrucks voldoende ruimte om grote hoeveelheden dranken en voedsel te vervoeren. Onze wagens zijn ontworpen om aan al uw koelbehoeften te voldoen.

Bij Dumoulin helpen we u graag verder bij het kiezen van de juiste koelwagen. Op deze manier bent u zeker dat uw evenement soepel verloopt en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw producten.

Betrouwbare service

koelwagens & vrieswagens

frigowagen huren

Onze koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen en temperatuurregistratietechnologieën om de kwaliteit en veiligheid van uw lading te waarborgen tijdens het transport. Met een scala aan verschillende maten en configuraties kunnen we aan vrijwel elke vereiste voldoen, van kleine leveringen tot grootschalige distributie.

Bovendien zorgt ons team bij Dumoulin voor regelmatig onderhoud en inspectie van onze koelwagens, zodat ze altijd in optimale staat verkeren en klaar zijn voor gebruik wanneer u ze nodig heeft.

koelwagen huren?

Vraag in het contactformulier hiernaast de gewenste periode en duur aan. Indien u dit wenst kunnen wij ook de koelwagen brengen en terughalen. 

Wij bevestigen binnen 24u. Betalen kan via overschrijving of contact bij afhaling. 

Adres: Beverensestraat 68A • 8850 Ardooie
Telefoon: +32 51 22 70 84
Email: info@dumbox.be

TOP