Kadaver- en spermakoeling

Uitgebreide agrarische oplossingen

Bij Dumoulin Koeltechniek breiden we onze expertise in de agrarische sector verder uit met gespecialiseerde koeloplossingen: kadaver- en spermakoeling, aangeboden onder ons dochtermerk Dumbox. Deze innovaties zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van hedendaagse boerderijen te voldoen en vormen een essentieel onderdeel van effectief agrarisch beheer.

Kadaverkoeling

KADAVERKOELING

Veilig en hygiënisch

Met Dumbox kadaverkoelingen bieden we een veilige en hygiënische oplossing voor het stockeren van kadavers en dierlijk afval. Deze systemen zijn bedoeld om bij een maximale temperatuur van 2°C te werken, waarbij een goede afdichting en koeling helpen om geurhinder en insectenoverlast te minimaliseren. Geschikt voor zowel korte als langere termijn opslag, onze kadaverkoelingen waarborgen een verantwoorde verwerking die voldoet aan de huidige normen en regelgeving.

Spermakoeling

Optimale Bewaaromstandigheden voor Varkenssperma

Voor de professionele varkenskwekerij biedt Dumbox KI-klimatisatie: een geavanceerde oplossing voor het bewaren van varkenssperma onder exacte en constant gecontroleerde temperaturen. Temperatuurschommelingen kunnen de kwaliteit van het sperma ernstig aantasten, met financiële verliezen tot gevolg. Onze systemen garanderen stabiliteit en betrouwbaarheid, waardoor de kwaliteit van het sperma optimaal behouden blijft.

Waarom Kiezen voor Dumbox?

Kelderkoeling

Ontdek hoe Dumbox kan bijdragen aan het succes van uw agrarisch bedrijf door een bezoek te brengen aan www.dumbox.be. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze kadaverkoeling en KI-klimatisatie oplossingen, evenals de voordelen die deze technologieën kunnen bieden voor uw onderneming.

Of u nu een particulier bent, een KMO vertegenwoordigt, of actief bent in de agrosector, bij ons vindt u de expertise en technologie die nodig is om u optimaal van dienst te zijn. We passen onze diensten moeiteloos aan, ongeacht de sector waarin u zich bevindt.

01

15 Jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring
binnen de agrarische sector
stelt ons in staat om producten te leveren die nauwkeurig, duurzaam en efficiënt zijn.

02

Producten op maat

Dumbox onderscheidt zich door een diepgaand begrip van de behoeften binnen de agrarische sector en biedt passende oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw bedrijfsvoering.

03

Innovatie en duurzaamheid

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren en innoveren van onze producten om zo de meest duurzame en effectieve oplossingen te bieden.

interesse in Dumbox?

Bij Dumoulin Koeltechniek brengen wij u de nodige koelte en besparen u van de koude rillingen als het op prijzen aankomt. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Adres: Beverensestraat 68A • 8850 Ardooie
Telefoon: +32 51 22 70 84
Email: info@dumbox.be

TOP