koelcellen op maat

Voor particulier en professioneel gebruik

Of u nu verse producten, medicijnen, of hightech materialen wilt opslaan, onze maatwerk koel- en vriescellen voor industrieel of particulier gebruik zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw branche. Dumoulin Koeltechniek biedt gepersonaliseerde koeloplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Met geavanceerde isolatietechnieken en energiezuinige koelsystemen zorgen onze koelcellen voor optimale bewaarcondities en substantiële energiebesparingen.

Koelcellen bij Dumoulin

Modulaire ontwerpen

Onze koelcelsystemen zijn modulair van opzet, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast of uitgebreid naarmate de behoeften van je bedrijf veranderen. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor je kunt groeien zonder dat je volledig nieuwe koelopslagruimten hoeft te bouwen.

Zowel voor privé-woningen als voor professioneel gebruik installeren wij koelcellen in alle afmetingen en kleuren. Wij werken volledig op maat, dus volledig naar uw wensen. Wij kunnen de koelcellen perfect integreren in uw keuken, winkel, restaurant, zodat deze volledig meegaat met de rest van het interieur. Greeploos of met handgreep en in gelijk welke kleur. Ook koelcellen met blokdeuren zijn mogelijk.

Moderne koelcellen

de voordelen op een rij

01

Energie-efficiënt

Onze moderne koelcellen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, dankzij de verbeterde isolatie, energiezuinige koelsystemen en slimme technologieën. 

02

Hygiëne

Hygiëne is van het grootste belang. De koelcellen van Dumoulin Koeltechniek zijn zodanig ontworpen dat alles hygiënisch proper kan gemaakt worden.

03

Temperatuurregistratie

Geavanceerde systemen voor temperatuurregistratie en -monitoring helpen bedrijven om te voldoen aan strenge voorschriften voor voedselveiligheid.

CONTACT info

Bij Dumoulin Koeltechniek brengen wij u de nodige koelte en besparen u van de koude rillingen als het op prijzen aankomt. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

Adres: Beverensestraat 68A • 8850 Ardooie
Telefoon: +32 51 22 70 84
Email: info@dumoulin-koeltechniek.be

TOP